.

.

Torsdag 19. september på Folque Café

.

Swifan Eolh & Mudra Choir 21:30
Swifan har delt scene med blant andre Gong, Motorpsycho, Magic Pie og Leprous. Nå skal de psykedeliske progrockblomstene spille høsten inn på Folque Café. Deres vakre vinyl er til salgs.
DJ TBA

.

Fredag 20. september

.

Fredag på gamle Skien videregående og Folque Café
.
Åpen skole 17:00 – 19:00
.
Julius, som ingen vil se (performance om apekatten Julius)
Kunstutstilling (Aurora Ayala Sagvolden, Katz Teknulp)
Meditasjonsrom (Mellombels av MU)
Escape Tinkartank
Radiocobra
m.m.
.
kunstig 19:00
Stig Nordberg Hansen. Postrock-gitarist og pedaltös fra Sylvisphere. Kler seg som prest og går solo. 45 min.
.
Ars Dada 20:00
Han har vært elev her. Faren var lærer her i 30 år. Nå returnerer Ars Dada hjem for å vibrere sprekker i muren med hardcore breakcore. 60 min.
Skoleslutt 21:30
.
dragongirl på Folque Café m/ Alba Falch Nesheim 22:00
I fjor spilte Niko fra P-Town i kjelleren i PM5-bygget på Klosterøya, så ble hun drage. Hun har hatt seg en fin flytur og tar med seg tilbake gromme lyder, en performance artist, og H/X på det visuelle.
.
DJ TBA 23:00
.

Lørdag 21. september

.

Lørdag. Skolens dag på gamle Skien videregående
.
Soaré 16:30
Hygge, kunst og sinnsyk god mat. Påmelding. Maks 50 plasser. Kontakt: 92 83 01 69
.
The Mainstream og NewOpera CO – “It wasn’t me” 18:00
De sjarmerende og festglade Grenlandsvennene i The Mainstream tar med seg verdenspremieren(!) på deres splitter nye forestilling. It wasn’t me handler om en gal vitenskapsmann som ønsker å skape en ny verden sammen med sin robot. En verden hvor han er gud. Deler av teksten er skrevet av en algoritme og deler av musikken er komponert av en programvare. 70 min.
.
Untitled Places_Martina Piazza 20:00
Italienske Martina sin danseforestilling Untitled Places er inspirert av tomheten i forlatte steder og bygninger. En perfekt dans for gamle Skien videregående skole. Musikk av Snorre Sjønøst Henriksen. 23 min.
.
Radiocobra is back!   20:30
What are they building in there? Eduardo Balanza ankom i slutten av august og har jobbet, forsket og bygget siden. Inspirert av Mariannes Pub, Lana Del Rey, verdens undergang og opera. Dette blir en dimensjon å observere, oppholde seg i, og ta del i. Sammen med Snorrebass, ACT, Weber, Röde Hagnell og VHS-Håvard.
.
Superlynx (Oslo/Moss) 23:00
Doom/psych-bandet Superlynx er fantastisk live med mektige og stemningsfulle konserter. På Høstpunkt 2018 strakte trommeslageren stille fram bandets visittkort. Vi så hverandre, vi fikk kontakt, kom og føl dem du også. Den nye månen er på vei.

.

Kellini 00:00
Kjetil Lagesen er en house/nudisco/indiedance-DJ og produsent. Kellinis stil er housemusikk med fokus på bass, flyt og litt disco feeling. Det var rett og slett på tide at Kjetil ble med på Høstpunkt. Alle streitinger og raringer er velkommen til dans på skolen!